Inici > Política de privacitat a les xarxes socials

Política de privacitat a les xarxes socials

De conformitat amb el que s’estableix en la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal (RGPD) i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), MONTEPIO DE CONDUCTORS SANT CRISTOFOL DE GIRONA I PROVÍNCIA MPS informa els usuaris, que ha procedit a crear un perfil en la/s Xarxa/és Social/és Facebook, Instagram, Linkedin, Google +, i Youtube amb la finalitat principal de publicitar els seus productes i serveis.

Dades de MONTEPIO DE CONDUCTORS SANT CRISTOFOL DE GIRONA I PROVÍNCIA MPS:

 • CIF: V17068685 
 • DIRECCIÓ: JULI GARRETA 14, BAIX 17002, GIRONA 
 • CORREU ELECTRÒNIC: info@montepiogirona.com 
 • DOMINIO WEB: www.montepiogirona.com 

L’usuari disposa d’un perfil a la mateixa Xarxa Social i ha decidit unir-se a la pàgina creada per MONTEPIO DE CONDUCTORS SANT CRISTOFOL DE GIRONA I PROVÍNCIA MPS, mostrant així interès en la informació que es publiciti a la Xarxa. En unir-se a la nostra pàgina, ens facilita el seu consentiment per al tractament d’aquelles dades personals publicades en el seu perfil.

L’usuari pot accedir en tot moment a les polítiques de privacitat de la pròpia Xarxa Social, així com configurar el seu perfil per a garantir la seva privacitat.

MONTEPIO DE CONDUCTORS SANT CRISTOFOL DE GIRONA I PROVÍNCIA MPS té accés i tracta aquella informació pública de l’usuari, especialment, el seu nom de contacte. Aquestes dades, només són utilitzades dins de la pròpia Xarxa Social. No són incorporats a cap fitxer.

En relació als drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dels quals vostè disposa i que poden ser exercitats davant MONTEPIO DE CONDUCTORS SANT CRISTOFOL DE GIRONA I PROVÍNCIA MPS, d’acord amb la RGPD, ha de tenir en compte els següents matisos:

 • Accés: Vindrà definit per la funcionalitat de la Xarxa Social i la capacitat d’accés a la informació dels perfils dels usuaris.
 • Rectificació: Només podrà satisfer-se en relació a aquella informació que es trobi sota el control de MONTEPIO DE CONDUCTORS SANT CRISTOFOL DE GIRONA I PROVÍNCIA MPS, per exemple, eliminar comentaris publicats en la pròpia pàgina. Normalment, aquest dret haurà d’exercir-lo davant la Xarxa Social.
 • Cancel·lació i/o Oposició: Com en el cas anterior, només podrà satisfer-se en relació a aquella informació que es trobi sota el control de MONTEPIO DE CONDUCTORS SANT CRISTOFOL DE GIRONA I PROVÍNCIA MPS, per exemple, deixar d’estar unit al perfil.

MONTEPIO DE CONDUCTORS SANT CRISTOFOL DE GIRONA I PROVÍNCIA MPS realitzarà les següents actuacions:

 • Accés a la informació pública del perfil.
 • Publicació en el perfil de l’usuari de tota aquella informació ja publicada en la pàgina de MONTEPIO DE CONDUCTORS SANT CRISTOFOL DE GIRONA I PROVÍNCIA MPS.
 • Enviar missatges personals i individuals a través dels canals de la Xarxa Social.
 • Actualitzacions de l’estat de la pàgina que es publicaran en el perfil de l’usuari.

L’usuari sempre pot controlar les seves connexions, eliminar els continguts que deixin d’interessar-li i restringir amb qui comparteix les seves connexions, per a això haurà d’accedir a la seva configuració de privacitat.

Publicacions

L’usuari, una vegada unit a la pàgina de MONTEPIO DE CONDUCTORS SANT CRISTOFOL DE GIRONA I PROVÍNCIA MPS, podrà publicar en aquesta última comentaris, enllaços, imatges o fotografies o qualsevol altre tipus de contingut multimèdia suportat per la Xarxa Social. L’usuari, en tots els casos, ha de ser-ne el seu titular, gaudir dels drets d’autor i de propietat intel·lectual o comptar amb el consentiment dels tercers afectats. Es prohibeix expressament qualsevol publicació en la pàgina, ja siguin textos, gràfics, fotografies, vídeos, etc. que atemptin o siguin susceptibles d’atemptar contra la moral, l’ètica, el bon gust o el decòrum, i/o que infringeixin o violin els drets de propietat intel·lectual o industrial, el dret a la imatge o la Llei. En aquests casos, MONTEPIO DE CONDUCTORS SANT CRISTOFOL DE GIRONA I PROVÍNCIA MPS es reserva el dret a retirar immediatament el contingut, podent sol·licitar el bloqueig permanent de l’usuari.

MONTEPIO DE CONDUCTORS SANT CRISTOFOL DE GIRONA I PROVÍNCIA MPS no es farà responsable dels continguts que lliurement ha publicat un usuari.

L’usuari ha de tenir present que les seves publicacions seran conegudes pels altres usuaris, per la qual cosa ell mateix és el principal responsable de la seva privacitat.

Les imatges que puguin publicar-se en la pàgina no seran emmagatzemades en cap fitxer per part de MONTEPIO DE CONDUCTORS SANT CRISTOFOL DE GIRONA I PROVÍNCIA MPS, però si que romandran en la Xarxa Social.

Concursos i promocions

MONTEPIO DE CONDUCTORS SANT CRISTOFOL DE GIRONA I PROVÍNCIA MPS es reserva el dret a realitzar concursos i promocions, en els quals podrà participar l’usuari unit a la seva pàgina. Les bases de cadascun d’ells, quan s’utilitzi la plataforma de la Xarxa Social per aquests motius, hi seran publicades. Complint sempre amb la LSSI-CE i amb qualsevol altra norma que li sigui aplicable.

La Xarxa Social no patrocina, avala ni administra, de cap manera, cap de les nostres promocions, ni està associada a cap d’elles.

Publicitat

MONTEPIO DE CONDUCTORS SANT CRISTOFOL DE GIRONA I PROVÍNCIA MPS utilitzarà la Xarxa Social per a publicitar els seus productes i serveis, en tot cas, si decideix tractar les seves dades de contacte per a realitzar accions directes de prospecció comercial, serà sempre, complint amb les exigències legals de la RGPD i de la LSSI-CE.

No es considerarà publicitat el fet de recomanar a altres usuaris la pàgina de MONTEPIO DE CONDUCTORS SANT CRISTOFOL DE GIRONA I PROVÍNCIA MPS perquè també ells puguin gaudir de les promocions o estar informats de la seva activitat.

A continuació detallem l’enllaç a la política de privacitat de la Xarxa Social: